Adatok kinyerése, adatbázis építése

Egy üzleti információ értéke növelhető, ha a keresésével nem kell sok időt eltölteni. Rendezett adatbázist készítünk dokumentumaiból.

Amennyiben a fontos üzleti információk csupán papír alapon állnak rendelkezésére, akkor nem minden esetben jelent teljes körű megoldást, ha a digitalizálást követően csak a szkennelt dokumentum, illetve a megtalálását biztosító visszakeresési adat áll rendelkezésre, hiszen ilyen esetekben nem is a dokumentumról készült „kép” a fontos, hanem annak tartalma.

Adatbázis bármilyen papír alapú dokumentumból

Gyakorlott munkatársaink nagy precizitással építik fel a Megrendelő adatbázisát bármilyen papír alapú dokumentumból, álljanak azok strukturált (űrlapok) vagy félig strukturált (számlák), illetve strukturálatlan (szerződések, önéletrajzok, termékleírások… stb) dokumentumokból. Végeredményként nem(csak) egy „halom” visszakereshető képfájlt adunk vissza, hanem a Megrendelő által igényelt összes adatot kigyűjtve, rendszerezve.
Szolgáltatásunk rendszerfüggetlen, a Megrendelő által elvárt bármely adatbázisban képesek vagyunk a kívánt adatokat átadni.
A hatékony adatbázis-építéshez profi OCR technológia és precíz, intelligens emberi közreműködés szükséges, a Converta Archiváló és Dokumentum Feldolgozó Kft.-ben mindkettő megtalálható.