Rólunk

Cégünkről

A Converta dokumentumok digitalizálásával, a digitális anyagok kezelésével foglalkozó cég. Célunk, hogy a vállalatok munkáját felhő alapú tárolóhelyekkel, kereshető és könnyen kezelhető adatbázisokkal, elektronikus számlákkal átláthatóbbá, rendszerezettebbé és egyszerűbbé tegyük. Szolgáltatási portfóliónk kialakításakor a 21. század kihívásait és igényeit tartottuk szem előtt. Ismerje meg szolgáltatásainkat, projektjeinket!

Tovább

Felelősségvállalásunk

A dokumentumok digitalizálása és az elektronikus adattárolás – amellett, hogy számos praktikus előnnyel rendelkezik – környezeti szempontokat figyelembe véve is különösen hasznos. Azzal, hogy digitalizáljuk dokumentumait, nem csak mi, hanem Ön is sokat tesz környezetünk védelmének érdekében. Felelősségvállalásunk részeként a Füvészkerttel közös akcióban minden egyes új megrendelés után örökbefogadunk egy fát.

Tovább

Anyavállalatunk

A Cascade Informatika Zrt. meghatározó szereplője a hazai adatközpont piacnak. A vállalat olyan professzionális és innovatív informatikai megoldásokat alakított ki, melyekhez kapcsolódóan megbízható, költséghatékony szolgáltatásokat nyújt partnerei számára. A nagyvállalati igényeket testre szabott megoldásokkal kiszolgáló szervezet védjegye a nagy megbízhatóságú rendszerek építése.

Tovább